Data til restaurant
Analyser og data er til stor hjelp for å optimalisere restaurantvirksomheten. Faktisk spiller data en avgjørende rolle i hvordan restaurantbransjen fungerer.
My Trivec – relevante data fra din restaurant
Med vår nettjeneste My Trivec får du tilgang til all informasjon som er relevant for din restaurant via et brukervennlig dashbord. Der ser du salgstallene i sanntid og kan enkelt lage og få tilpassede rapporter. Uansett hvor du er, vil du ha full kontroll over restauranten din. Du kan også legge til flere tjenester i My Trivec hvis behovene dine øker.
Dataene hjelper deg med å ta bedre beslutninger når det gjelder menyer og priser ved å holde oversikt over hva gjennomsnittskunden bruker, dine mest populære retter og mye mer.
Integrer Trivec-systemet ditt med Business Intelligence-verktøy
Hvis du vil ta forretningsanalysen din et skritt videre, har vi et stort økosystem med partnere og integrasjoner, og noen av dem jobber med analyse og Business Intelligence (BI). Her er en komplett liste over våre partnere. Ved hjelp av våre BI/analysepartnere får du et nærmere innblikk i arbeidskostnader, menydesign, prediktive analyser, budsjettering, prognoser og mye mer.
Data restaurant - tips om hvordan du arbeider mer digitalt og øke lønnsomheten!
Last ned vår digitale guide og få konkrete tips om hvordan du kan tiltrekke flere kunder til bedriften din ved hjelp av digitale verktøy. Du får også tips om hvordan du effektiviserer logistikk og hvordan du kan øke lønnsomheten. Ikke gå glipp av dette!
Bruk analyse til å redusere arbeidskostnadene
Personalkostnadene utgjør selvfølgelig en stor kostnad for den totale restaurantdriften, noe som gjør det ekstremt viktig å optimalisere lønnskostnadene så mye som mulig. Analyser kan for eksempel hjelpe deg med å identifisere roligere arbeidsskift der du ikke trenger så mange ansatte. Data for restaurant kan også hjelpe deg med å bli mer strategisk og mer effektiv med planlegging og gi deg informasjon om hva du i gjennomsnitt bør bruke på lønnskostnader.
Øk fortjenesten med menydesign
Bruk restaurantanalysen din til å bestemme hvilke menyelementer du skal beholde, hvilke retter som skal introduseres på nytt og hvilke måltider som egner seg best for kampanjer og tilbud.
Menydesign fokuserer på to hovedelementer: etterspørsel og marginer. Det hjelper deg med å overvåke menyen og se hvor godt den fungerer, om prisene er for høye eller for lave, og om du trenger å endre oppskriftene eller ingrediensene. Det lar deg ta gjennomtenkte beslutninger om popularitet kontra lønnsomhet.
Fyll bordene ved hjelp av analyser
Hvert tomme bord representerer en tapt inntektskilde for deg. Analyser kan gi deg bedre innsikt i virksomheten og hjelpe deg med å ta de riktige stegene for å forhindre tomme bord. Du kan finne ut om antallet uteblivelser er høyt, og hva du kan gjøre for å forhindre dem. Kanskje du bør se nærmere på bestillings- og reservasjonsprosedyrene dine. Du kan se hvilke tider som er minst hektiske og bestemme om du skal kjøre spesialtilbud eller rabatter for å fylle opp bordene på disse tidspunktene.
Prediktiv analyse er viktig for restauranter
Prediktiv analyse bruker historiske data for å forutsi fremtidige trender og resultater. Historiske data kan dermed hjelpe deg med å gjøre virksomheten din enda mer lønnsom. Du kan bruke den til å lage bedre og mer nøyaktige tidsplaner, bestille riktig mengde og varetype, minimere matsvinnet og mye mer.
Kontakt os
Når du har fylt ut dine opplysninger vil du bli kontaktet av en av våre dyktige eksperter, som forteller mer om våre produkter og viser hvordan de fungerer i praksis.